مؤسسهها و شرکای راهبردی
جولای 25, 2020 2020-10-20 11:53مؤسسهها و شرکای راهبردی

واحد استعدادیابی و کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف با نام اختصاری«ستاره شریف»
ستاره شریف باور دارد که دستیابی به رشد اقتصادی چشمگیر و توسعه همه جانبه کشور در گرو پرورش جوانان و نوجوانانی خلاق، نوآور، متخصص، مسئولیت پذیر، با انگیزه و متعهد است و باید روی تربیت، پرورش و حمایت از نسل جدید راهبران کارآفرین به صورت جدی سرمایهگذاری شود. از این رو به صورت جدی و هدفمند تلاش میکند که فرصتهای عادلانه و فراگیری ایجاد کند که همه مناطق و اقشار بتوانند از بهترین محتوای آموزشی و پرورشی جهت ارتقای مهارتهای کارآفرینی و همچنین دسترسی به ابزارهای نرم نظیر شبکه سازی، تفکر انتقادی، مهارت های حل مسئله و فرصتهای کارآموزی بهرهمند شوند. مسیر ستاره شریف این است؛ ثبتنام در آزمون آن، ورود به باشگاه کارآفرینان و سپس کارآفرین شدن.
معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی دانشگاه شریف


بنیاد خیریه خواجه نصیر طوسی
به منظور ارتقای سطح فرهنگی و آموزشی کشور و تعلیم و تربیت انسانهای متعهد و متخصص، مؤسسه عام المنفعه خواجه نصیر الدین طوسی در سال 1370 از سوی پیشکسوتان متدین عرصه آموزش و فرهنگ و جمعی از جوانان دانش آموخته متعهد دانشگاهی و با کسب مجوز رسمی از وزارت آموزش و پرورش فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کردهاست که در این راستا واحدهای مختلف فرهنگی و آموزشی شامل مدارس راهنمایی، دبیرستان، هنرستان، پیش دانشگاهی و مرکز آموزش و پرورش از راه دور دخترانه و پسرانه و انتشارات راه اندازی شدهاست.
همچنین از سال 77 و در راستای اهداف عالیه فرهنگی و تربیتی این موسسه اردوهایی بلند مدت با نام «اردوی جهادی» برای دانش آموزان و فارغ التحصیلان موسسه راه اندازی کرده است که در این اردوها همه ساله جمعی از دانش آموزان و مربیان و فارغ التحصیلان به یکی از مناطق محروم کشور اعزام می شوند.
خوشبختانه برگزاری اردوهای جهادی دانش آموزی، دانشجویی اثرات بسیار مثبتی در میان شرکت کنندگان و نیز نتایج مطلوبی در جهت محرومیت زدایی در مناطق محروم داشته است. بطوری که همه ساله بر تعداد افرادی که تمایل به حضور در اردو یا کمک رسانی مادی و معنوی به مناطق محروم دارند افزوده می شود و این امر مسئولین موسسه را بر آن داشت که فعالیتهای خود را در مناطق محروم گسترش داده و با راه اندازی مجموعه ای مستقل فعالیتهای محرومیت زدایی خویش را بویژه در مناطق روستایی کشور گسترش دهد. که در این راستا و پس از 12 سال فعالیت مداوم در مناطق محروم کشور، تشکیلاتی مستقل تحت عنوان «بنیاد خیریه غیردولتی خواجه نصیر طوسی» به شماره ثبت 25509 و با کسب مجوز از وزارت کشور و با محدوده فعالیت فرا استانی درسال 1389 راه اندازی گردید.
این بنیاد برای رسیدن به اهداف مذکور برنامه های زیر را در دستور کار دارد:
- انجام فعالیت های مطالعاتی در زمینه توسعه اقتصادی در مناطق محروم و زمینه سازی جهت اشتغال محرومین
- انجام خدمات عمرانی عام المنفعه جهت ساخت مراکز آموزشی، بهداشتی و خدماتی و دینی
- انجام خدمات عمرانی جهت محرومین تحت پوشش در زمینه ساخت مسکن، محل کسب و…
- ایجاد زمینه های مناسب اشتغال زایی از طریق اجرای طرح های اقتصادی و سرمایه گذاری با اولویت اجراء در مناطق محروم و روستاها
- ایجاد و اداره مراکز آموزشی در مناطق محروم کشور
- ایجاد و اداره مراکز خدمات بهداشتی و درمانی در مناطق محروم کشور
- ایجاد و اداره صندوق های قرض الحسنه و کارگشایی بدون سود با اولویت ارائه تسهیلات اشتغال زایی به روستاییان
- زمینه سازی و مشارکت در انجام فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در مناطق محروم کشور به ویژه در روستاها
- سازماندهی، اعزام و پشتیبانی از گروه های داوطلب خدمت در مناطق محروم در قالب “اردوهای جهادی”
- حمایت مادی و معنوی از دانش آموزان و دانشجویان مستعد نیازمند و نیز تلاش در جهت ارتقاء علمی معلمان و دبیران بومی مناطق محروم
- تحت پوشش قرار دادن افرادی که توانایی کار ندارند و نیز زنان بی سرپرست و بد سرپرست
- ایجاد شبکه ارتباطی جهت ارتباط خیرین برای جذب کمک های مادی و معنوی جهت مناطق محروم
- انتشار کتب و نشریات مکتوب و الکترونیکی در زمینه های ترویجی، خدماتی و اجتماعی با رویکرد تقویت روستا نشینی